Podporte imunitu a dýchacie cesty - zvoľte silu prírody

Podporte imunitu a dýchacie cesty - zvoľte silu prírody

Bylinky pre vašu imunitu a ľahké dýchanie

Príroda vytvorila mnoho bylín, ktoré dokážu silu dychu podporiť, revitalizovať horné či dolné dýchacie cesty, upokojiť podráždené sliznice a uľahčiť vykašliavanie. My sme tieto prírodné poklady znovuobjavili, a prepojili ich s vedecko-technologickými možnosťami dnešnej doby do vysoko kvalitných extraktov, ktoré sú dostupné a praktické na užívanie takmer kedykoľvek. Výsledkom sú silné ale šetrné produkty radu Sinulan, ktoré prinášajú špecifické riešenie na rôzne potreby i vekové skupiny. 

Výživové doplnky Sinulan v podobe tabliet či sirupu (Sinulan Forte, Sinulan Forte Duo a Sinulan Forte Junior sirup) podporujú nielen dýchacie cesty, ale tiež imunitný systém v období zvýšeného výskytu nachladnutí a znečisteného ovzdušia, ktoré kladie na dýchacie cesty zvýšené nároky. Svoj produkt v portfóliu nájdu dospelí aj deti už od 3 rokov veku. 

Na úľavu od nádchy rôzneho pôvodu prináša tento rad nosové spreje (Sinulan Forte Express, Sinulan Forte Express Junior) vo forme zdravotníckych pomôcok vyrobených na báze rastlinných zložiek, ktoré Vám poskytnú šetrnú a zároveň intenzívnu úľavu a umožnia Vám tak opäť sa plne a bezstarostne nadýchnuť.

Pre túto jeseň a zimu sme prichystali v rade Sinulan dve novinky určené pre deti, a to:
  • Sinulan Forte Aroma Patch Junior, upokojujúce bylinné arómy na pokojný spánok Vášho dieťaťa vo forme samolepiacich náplastí na pyžamko. Pre deti od 18+ mesiacov. Uľahčuje dýchanie až po dobu 8 hodín.
  • Sinulan Forte Express Junior, mierne hypertonický roztok vo forme spreja s uvoľňujúcim účinkom už po 30 sekundách (podľa štúdie urobenej na univerzite v Münsteri), ktorý rýchlo a efektívne odstraňuje hlien a je vhodný pri nádche, zápaloch vedľajších nosových dutín a vysušení nosovej sliznice. Zdravotnícka pomôcka určená pre deti od 3 rokov.
Sinulan. Zvoľte silu prírody na ľahké dýchanie.
 

Prihláste sa na odberu newsletteru Sinulan!
Získate prístup k novinkám, zľavám a špeciálnym akciám.